Všiml jsem si, že některé masáže 

Forum Spam Všiml jsem si, že některé masáže  
Autor Všiml jsem si, že některé masáže
RichardKous

32 Jahre
männlich
von RichardKous am 05.02.2026 um 14:18 Uhr:
Všiml jsem si, že některé masáže mohou obsahovat prvky jemného BDSM nebo fetiše, a rád bych se zeptal na konkrétní možnosti a limity v tomto směru ve vašem salonu. Pokud bych měl zájem o lehčí formy nadvlády, jako je například použití pásky přes oči, lehké svazování nebo "spanking", je možné se na tom s vybranou masérkou domluvit individuálně před začátkem sezení? Je pro mě naprosto klíčové vědět, jakým způsobem jsou nastaveny bezpečnostní hranice a "safe words", abych měl stoprocentní jistotu, že masérka má s těmito praktikami zkušenosti a vše proběhne bezpečně, kontrolovaně a přesně podle mých předem dohodnutých limitů.
Patrickon

32 Jahre
männlich
von Patrickon am 05.02.2026 um 20:56 Uhr:
Podle mě je největší chybou, když si lidé pletou odpočinek s pouhým nicneděláním u mobilu. Skutečný relax by měl být rituál, který zapojí všechny smysly a odpojí mozek od každodenních starostí, mailů a deadlinů. Já jsem si oblíbil techniky, které pracují s tělem komplexně a pomáhají uvolnit bloky, o kterých člověk ani neví, že je má. Pokud hledáte místo, kde se na vás napojí a nabídnou vám špičkovou tantra masáž, zkuste se podívat na nabídku zde: http://passion-massage.cz/. Atmosféra je tam nastavená tak, že zapomenete na čas hned ve dveřích, což je přesně to, co v Praze občas zoufale potřebujeme. Je to o tom dopřát si prostor, kde nemusíte nic řešit, jen být a vnímat. Zkuste to jednou za čas zařadit do svého programu a uvidíte, jak se vám zlepší nálada i spánek.
Dein Beitrag zu diesem Thema
Hier könntest Du Deinen Beitrag zu diesem Thema verfassen...
...wenn Du eingeloggt wärst! Melde Dich jetzt an oder erstelle Dir einen kostenlosen Zugang.
Copyright © WebSphere Media. Alle Rechte vorbehalten. gus.websphere-media.de